27 Mayıs 2008 Salı

AYAZ ARI KOVANLARI

Ispartada ki osman ayaz denen zat.Netten arıcıları keklemeye devam ediyor.Tam bir hırsız kovanın eninden boyundan kapağından çalabileceği kadar çalmış.5 kovan aldım beşide kışın yakılmak üzere ayrıldı.Kullandığı kereste çok adi kovanlar karpuz gibi ayrıldı.Arı dostları bu tür üçkağıtcı düzenbazlara kanmayın reklama aldanmayın sakın ha alın terinizi kaptırmayın.Sitesine ilan bölümü koymuş hepsi uydurmaca.Bu adamdan kovan alıpta memnun kalan varsa lütfen bana yazsın.

9 yorum:

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Hayyam Abi,
İyi güzel de sağlamcı bir imalatçı varsa onu da yaz;polen tuzaklı kovan ısmarlayacaktım,o firmada ıspartada nur kovan imalatçılık epey bir süre önce dağılmış bir kovan fotosu yayınlamıştın acaba bu firmamıydı diye bakmak için sitene girdim bu yazıyı gördüm.Eğer iyi bir yer keşfettiysen yazda bizde alalım.
Saygılar.

UĞUR KIRAN dedi ki...

AYDIN KUYUCAKTA YILDIZ KOVAN VAR, BENDEN SANA TAVSİYE;BEN ALDIM VE COK MEMNUNUM STANDART ÖLÇÜLERE TAM MANASIYLA UYULMUŞ VE KALİTELİ MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞ SÜPER KOVANLAR.

Adsız dedi ki...

osman ayaza bir ay önce 1 kovan parası gönderdim. kovan hala gelmedi.5 haziranda 5 tana kat ücreti gönderdm .hala gelmedi.ha bugün-ha yarın oyalıyo.cep telefonunu da kapattı.nitelikli d......... yapıyo gibi geliyo bana.
dikkat edelim böylelerine.

TUNCAY HADİSE dedi ki...

Abi,sana sormuştum ama ben kovancıyı buldum.
Yıldız kovandan şaşmayın.Adam kelimenin tam anlamıyla hakkını vermiş.En ufak bir çalma çırpma eksiklik yok.Kayseri'den arı malzemecisinden son kalanı almama rağmen en ufak hata yok.Gökhan Yıldız herif gibi herifmiş.Verdiğim para anasının ak sütü gibi helal olsun.

ayazarıkovanı dedi ki...

AYAZ ARI KOVANLARINDAN CEVAP
yaptıgım iş için tabiki eleştiri yapmalısınız ama bunu hakarete götürmeye hiç bir şekilde hakkınız yok.bundan önceki yorumunuzu okuyup size kovanları iade edin yenisini gönderecegimizi e posta ile bildirdik.buna cevap vermeyip hakaret sınırlarını dahi aşan bu yorumunuzun altında acaba başka bi neden olabilirmi.emin olun ki işimizi begenmeyen ender müşterimiz var.işimizin arkasındayız ve bire bir degiştiririz.

Adsız dedi ki...

yıldız kovandan şaşmayın.

Adsız dedi ki...

nur arı kovanı kardeş sen nezaman kovan aldın benden

Adsız dedi ki...

Nedense bu arıcılar nerden zarar görüceklerse gider orayı bulurlar.Mademki adam gibi kovancı arıyorsunuz buyrun gelin tanışalım.biz ne söz verirsek o dur.Kovanlarımız tek parça köknar ağacından olup altında 6.5 cm çapında havalandırma mevcut olup kapaklarda 12cm'e 2 cm havalandırma olup 20 çıtası içinde arısız kovan 19 kg'dır.Dışı plastik boyadır.dip tahtası tek parça kalın kontroplak olup kapaklarda da tek parça kontoplak olup üstüne galvaniz saç çakılıdır.Alt katlarda yanlarında kol takılıdır.Çerçevelerde lamba açılmış olup mum takarken tek taraflı mum dökmek kafidir.

adem dedi ki...

29 ağustos 2009 cumartesi 01:53 deki yorumumun da isim ve adres yazmayı unutmuştum daha sonra kovanların resiminde yayınlayacagız.. isim:=adem yamak cep telefon no=0541 454 80 10 ev no=0262 452 80 10
çamçukur karamürsel kocaeli